Izjava o varstvu podatkov

Izjava o varstvu podatkov

1. člen Informacije o zbiranju osebnih podatkov


(1) V nadaljevanju najdete Informacije, ki so povezane z zbiranjem osebnih podatkov pri uporabi naše spletne strani. Osebni podatki so vsi podatki, ki jih lahko pridobimo osebno od vas, npr. ime, naslov, e-naslovi, podatki o uporabi.


(2) Skladno s sedmim odstavkom 4. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GPDR) je odgovorni


Marché International AG

Seedammstrasse 3

8808 Pfäffikon SZ, Schwitzerland

E-naslov: privacy@marche-int.com

Telefon: +41 52 355 55 00

[povezana na O nas]


(3) Našemu pooblaščencu za varstvo podatkov lahko pišete po pošti s pripisom »Za pooblaščenca za varstvo podatkov« ali prek elektronske pošte: privacy@marche-int.com.


2. člen Pravice posameznikov


(1) Vaše pravice v povezavi z zadevnimi osebnimi podatki:

 • Pravica dostopa posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki (15. člen GPDR),
 • Pravica do popravka ali izbrisa (16. in 17. člen GPDR),
 • Pravica do omejitve obdelave (18. člen GPDR),
 • Pravica do ugovora (21. člen GPDR),
 • Pravica do prenosljivosti podatkov (20. člen GPDR),

(2) Poleg tega se lahko v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov pri nas pritožite nadzornemu organu za varstvo podatkov.


3. člen Evidentiranje osebnih podatkov pri obisku naše spletne


(1) Če gre samo za informativno rabo spletne strani, torej če se ne registrirate ali nam informacij ne posredujete na kak drugačen način, zberemo samo tiste osebne podatke, ki jih našemu strežniku posreduje vaš brskalnik. Medtem ko spremljate našo spletno stran, zbiramo v nadaljevanju navedene podatke, ki so za nas potrebni s tehničnega vidika, da lahko sploh prikažemo spletno stran in zagotavljamo stabilnost in varnost (pravna podlaga je prvi stavek točke f 1. pododstavka šestega člena GPDR):

 • IP-naslov
 • Datum in čas povpraševanja
 • Razlika v časovnih pasovih glede srednjeevropski čas (GMT)
 • Vsebina zahteve (konkretna stran)
 • Status dostopa/http-koda statusa
 • Količina prenesenih podatkov v konkretnem primeru
 • Spletna stran, s katere je prišel zahtevek
 • Brskalnik
 • Operacijski sistem in njegova platforma
 • Jezik in različica brskalniške programske opreme

(2) Poleg zgoraj navedenih podatkov se pri uporabi naše spletne strani na vašem računalniku shranijo piškotki. Pri tem gre za majhne besedilne datoteke, ki jih brskalnik, ki ga uporabljate, shrani na trdem disku vašega računalnika in prek katere zbira mesto, ki je nastavilo piškotke (v tem primeru mi), določene informacije. Piškotki ne morejo izvoziti programov in prenašati virusov na vaš računalnik. Služijo temu, da je ponudba na spletu v celoti do uporabnika prijazna in učinkovita.


(3) Uporaba piškotkov:


a) Ta spletna stran uporablja v nadaljevanju navedene vrste piškotkov. Obseg in način delovanja piškotkov sta razložena v nadaljevanju:

 • Prehodni piškotki (glejte alinejo b)
 • Trajni piškotki (glejte alinejo c)
 • Piškotki tretjih (glejte alinejo d).

b) Prehodni piškotki se samodejno zbrišejo, ko zaprete brskalnik. Sem spadajo zlasti začasni piškotki. Ti shranijo tako imenovano identifikacijo seje, s katero lahko dodelimo različna povpraševanja vašega brskalnika skupnemu obisku. Tako lahko ponovno prepoznamo vaš računalnik, ko spet obiščete našo spletno stran. Začasni piškotki se zbrišejo, ko se odjavite ali zaprete brskalnik.


c) Trajni piškotki se samodejno zbrišejo po določenem času, ki je glede na vrsto piškotka lahko različen. Piškotke lahko v nastavitvah varnosti v svojem brskalniku zbrišete v vsakem trenutku.


d) Piškotke tretjih ponudijo drugi ponudniki, ki niso odgovorne osebe za spletno stran. Uporabljajo se za identifikacijo meritev dosega ali v marketinške namene.


e) Nastavitve svojega brskalnika lahko oblikujete po želji in npr. zavrnete sprejetje piškotkov tretjih ali vseh piškotkov. Opozarjamo vas na to, da mogoče ne boste mogli uporabljati vseh funkcij naše spletne strani.


4. člen Druge funkcije in ponudba na naši spletni strani


(1) Poleg tega, da je naša spletna stran namenjena obveščanju, so uporabnikom na voljo tudi druge različne storitve, ki jih lahko uporabljajo, če so zanje zanimive. V tem primeru je treba navadno navesti dodatne osebne podatke, ki jih uporabimo za izvedbo konkretne storitve in za katere veljajo zgoraj omenjena načela obdelave podatkov.


(2) Delno se pri obdelavi vaših podatkov poslužujemo zunanjih ponudnikov. Te izbiramo in angažiramo skrbno; zavezani so našim navodilom, hkrati pa jih redno preverjamo.


(3) Poleg tega uporabljamo tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito prejetih in zbranih osebnih podatkov, zlasti z zaščito pred naključno ali namerno manipulacijo, izgubo, uničenjem ali poseganjem nepooblaščenih oseb po podatkih. Varnostne ukrepe izboljšujemo skladno s tehničnim razvojem.


(4) Nekaterim partnerjem dovolimo na naši spletni strani objaviti logotip in povezave, če menimo, da bi bilo podjetje lahko zanimivo za vas. V teh primerih se lahko zgodi, da prejme vaš IP-naslov in druge podatke o vašem brskalniku kdo drug, če brskalnik prikliče in prikaže vsebine, ki izvirajo od drugih. Lahko gre za podatke iz prvega pododstavka 3. člena.


(5) Nadalje lahko vaše osebne podatke posredujemo drugim, če gre za udeležbo pri akciji, igro na srečo, sklenitev pogodbe ali druge storitve, ki jih ponujamo skupaj s partnerjem. Podrobnejše informacije v povezavi s tem prejmete pri navedbi svojih osebnih podatkov ali v spodnjem opisu ponudbe.


(6) Če imajo naši ponudniki storitev ali partnerji sedež v državi nečlanici evropskega gospodarskega prostora, vas o posledicah teh okoliščin obvestimo v opisu ponudbe.


5. člen Ugovor ali preklic obdelave vaše podatkov


(1) Dovoljenje za obdelavo svojih podatkov lahko v vsakem trenutku prekličete. Tak preklic vpliva na dopustnost obdelave vaših osebnih podatkov, takoj ko ga izrečete.


(2) Če opremo obdelavo vaših osebnih podatkov na uravnoteženje interesov, lahko vložite ugovor na obdelavo. Tak primer je, če obdelava zlasti ni potrebna za izpolnjevanje z vami sklenjene pogodbe, kar konkretno predstavljamo pri naslednjem opisu funkcij. Pri takem oporekanju prosimo za obrazložitev razlogov, zakaj naj ne bi obdelovali vaših podatkov na način, kot jih obdelujemo. Pri utemeljenem oporekanju preverimo dejanski položaj in prenehamo obdelavo podatkov oz. obdelavo prilagodimo ali vam navedemo zavezujoče zaščite vredne razloge, na podlagi katerih nadaljujemo obdelavo.


(3) Seveda lahko obdelavi svojih osebnih podatkov za namene reklamiranja in analizo podatkov ugovarjate v vsakem trenutku. Ugovor lahko pošljete prek spodaj navedenih podatkov za stik: privacy@marche-int.com.


6. člen SSL oz. TLS-šifriranje


(1) Zaradi varnosti in za zaščito prenosa zaupnih vsebin na naši spletni strani uporabljamo SSL- oz. TLS-šifriranje. Tako lahko povpraševanja varno pošiljate prek kontaktnega obrazca ali z naročanjem prek spletne strani. SSL- oz. TLS-šifriranje prepoznate po dodatku „https://“ v naslovni vrstici spletnega brskalnika in zraven upodobljenem simbolu zaprte ključavnice.


(2) Če je SSL- oz. TLS-šifriranje aktivirano, nam lahko prek spletne strani posredujete podatke, ne da bi jih lahko prebrali tudi drugi.


7. člen E-naslov in uporaba obrazca za stik


(1) Za vzpostavitev stika z nami lahko uporabite obrazec za stik, e-naslov, telefonsko številko ali navedena socialna omrežja in nam pošljete povpraševanje, rezervacijo ali navedite dvoje želje in povratne informacije. Pri tem obdelamo vaše osebne podatke, kot so ime, e-naslov ali telefonska številka. Podatke, ki jih uporabnik pri tem navede, obdelamo izključno za vzpostavitev stika in obdelavo vašega zahtevka.


(2) Pravna podlaga za obdelavo teh podatkov je po prvem stavku točke f 1. pododstavka šestega člena GPDR naš upravičeni interes za vzpostavitev stika in obdelavo vašega zahtevka.


(3) Če pride na podlagi povpraševanja prek obrazca za stik ali elektronske pošte do sklenitve pogodbe, je treba posredovane podatke obdelati zaradi izpolnitve pogodbe. Pravna podlaga je prvi stavek točke b 1. pododstavka šestega člena GPDR.


(4) Posredovane podatke obdelujemo toliko časa, dokler niso več potrebni za doseganje cilja. Potreba po doseganju cilja odpade, ko je mogoče reči, da je zahtevek uporabnika izpolnjen in stik z uporabnikom ni več potreben.


(5) Uporabnik lahko v vsakem trenutku ugovarja obdelavi podatkov. V tem primeru zbrišemo podatke, ki so bili posredovani pri vzpostavitvi stika, in jih ne uporabljamo več. Preklic naslovite na e-naslov: privacy@marche-int.com.


8. člen Prijava na novice


(1) Na naši spletni strani ponujamo novice, v katerih vas obveščamo o naših izdelkih in storitvah ter različni ponudbi. Pri prijavi na novice je treba navesti osebne podatke. Vaš e-naslov potrebujemo za pošiljanje novic. Vsi drugi podatki, ki jih navedete, so prostovoljni in služijo le za osebni nagovor v novicah.


(2) Pravna podlaga za obdelavo podatkov pri prijavi na novice je po prvem stavku točke a 1. pododstavka šestega člena GPDR vaša privolitev.


(3) Posredovane podatke shranimo šele po prejemu vaše privolitve. Da bi lahko vašo privolitev pridobili na pravno učinkovit način, uporabljamo postopek, imenovan Double-opt-in. V ta namen vam na vpisani e-naslov posredujemo sporočilo s povezavo za potrditev. Ko potrdite povezavo, ste se uspešno prijavili na novice. Če povezave ne potrdite v 24 urah, se veljavnost povezave izteče. S potrditvijo shranimo vaš e-naslov, IP-naslov in čas prijave. Podatki služijo kot dokazilo o prijavi in odkrivanje morebitnih zlorab vaših osebnih podatkov.


(4) Podeljeno dovoljenje za pošiljanje novic lahko prekličete v vsakem trenutku. Preklic lahko naslovite na privacy@marche-int.com ali potrdite povezavo o odjavi od novic, v enih izmed novic, ki smo vam jih posredovali. Po preklicu vaše privolitve ali odjavi novic ne boste več prejemali novic, mi pa bomo izbrisali v povezavi s tem posredovane podatke.


(5) Za naše novice uporabljamo merilnik uspešnosti. Novice vsebujejo t. i. „web-beacon“, tj. datoteko v velikosti piksla, ki jo prikličete z našega strežnika oz. strežnika našega podizvajalca, ko odprete novice. V okviru tega priklica zbiramo tehnične informacije, kot so podatki o brskalniku in vašem sistemu ter vaš IP-naslov in trenutek priklica. Te informacije služijo tehničnim izboljšavam storitev na podlagi tehničnih podatkov ali ciljnih skupin in vaših bralnih navad na podlagi lokacij priklica (določljivo s pomočjo IP-naslova) ali časov dostopanja. K statističnemu zbiranju spada tudi ugotavljanje, ali ste odprli novice, kdaj ste jih odprli in na katero povezavo ste pritisnili. Te informacije lahko zaradi tehničnih razlogov sicer dodelimo posameznim prejemnikom novic, vendar niti sami niti prek svojega podizvajalca ne stremimo k temu, da bi spremljali posamezne uporabnike.

Pravna podlaga za obdelavo teh podatkov je točka f 1. pododstavka šestega člena GPDR (tehtanje interesov) v povezavi z našimi interesi prepoznati bralne navade naših uporabnikov in jim prilagajati naše vsebine ali pošiljati najrazličnejše vsebine skladno z interesi naših uporabnikov.

Če ne želite biti vključeni v merjenje uspešnosti, lahko temu ugovarjate, tako da se odjavite od novic. To lahko storite tako, da potrdite povezavo v katerih koli novicah, ki smo vam jih poslali, ali ugovor naslovite na privacy@marche-int.com. V tem primeru v prihodnosti ne boste več prejemali novic.


9. člen TripAdvisor


(1) Na naši spletni strani uporabljamo TripAdvisor. To je izdelek podjetja TripAdvisor LLC, 160 Greentree Drive, Suite 101, Dover, Delaware, 19904, ZDA. Obiskovalci strani lahko ocenijo naše storitve. Ocene nam pomagajo pri izboljševanju naših storitev. Gre za upravičen interes v smislu točke f 1. pododstavka šestega člena GPDR.


(2) Storitev ni dostopna neposredno na naši spletni strani, ampak predstavlja le povezavo na stran TripAdvisor. Šele po potrditvi povezave (klik na povezavo ali ustrezen znak) prenese informacije o uporabniku na TripAdvisor.


(3) Druge informacije o ravnanju z uporabniškimi podatki najdete v določilih varstva podatkov podjetja TripAdvisor.


10. člen Varstvo podatkov pri prijavah in prijavnih postopkih


(1) Zbiramo in obdelujemo osebne podatke prijavljenih oseb, te pa nam podatke posredujejo prek elektronske pošte, ustreznega obrazca za stik, prek prijavnega portala ali pošte. Sem spadajo ime, naslov, podatki za stik, kvalifikacije in druga dokazila. Posredovane podatke obdelujemo z namenom obdelave prijavnega postopka. Pravna podlaga za to je prvi pododstavke 88. člena GPDR v povezavi s prvim pododstavkom 26. člena Zveznega zakona o varstvu podatkov. Zgornje podatke za prijave v Švici bo obdelala družba Mövenpick Restaurants Schweiz AG (Oberneudorffstrasse 12, 6349 Baar/Švica).


(2) Če je postopek prijave pozitiven in pride do sklenitve pogodbe o zaposlitvi z osebo, ki se je prijavila, ponovno obdelamo podatke, ki jih je posredovala oseba, ki se je prijavila, in sicer z namenom vzpostavitve zaposlitvenega razmerja po prvem pododstavku 88. člena GPDR v povezavi s prvim odstavkom 26. člena Zveznega zakona o varstvu podatkov.


(3) Če se postopek prijave konča brez sklenitve pogodbe o zaposlitvi z osebo, ki se je prijavila, podatke, ki jih je posredovala ta oseba, zbrišemo najpozneje šest mesecev po objavi odločitve. Razlog za to so drugi naši upravičeni interesi, npr. dokumentiranje dokazil in dokazov za morebitne postopke po Splošnem zakonu o enakovrednem obravnavanju.


(4) Če se želi oseba, ki se je prijavila, kljub zavrnitvi v postopku prijave, potegovati za drugo potencialno delovno mesto v podjetju, je treba od osebe, ki se je prijavila, pridobiti ustrezno dovoljenje za nadaljnjo obdelavo podatkov. Podatke, ki jih je posredovala oseba, ki se je prijavila, zbrišemo po dveh letih po prejemu dovoljenja, razen če oseba, ki se je prijavila, dovoljenje prekliče prej. Enako velja za spontane prijave.


(5) Preklic naslovite na e-naslov: privacy@marche-int.com.


11. člen Uporaba Google Analytics


(1) Na naši spletni strani uporabljamo Google Analytics. To je orodje za sledenje, ki ga ponuja Google Ireland, Ltd., Gordon House, Barrow Street, Bublin 4, Irska. Podrobnejše informacije najdete na:


(2) Google Analytics shranjuje na vašem računalniku piškotke, ki omogočajo analizo uporabe naše spletne strani. Shranjujejo se podatki, kot so: IP-naslov uporabnika, priklicana spletna stran, spletna stran, prek katere je prišel uporabnik na našo spletno stran, podstran, ki jo je mogoče priklicati iz priklicane spletne strani, čas zadrževanja in pogostost dostopanja na našo spletno stran. Informacije, ki jih generirajo piškotki, se navadno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in se tam tudi hranijo. Če na naši spletni strani aktivirate anonimizacijo IP-naslova, Google skrajša vaš IP-naslov na območju držav članic Evropske unije ali drugih držav partneric sporazuma o evropskem gospodarskem prostoru. Le v izjemnih primerih se na Googlov strežnik v ZDA prenese polni IP-naslov in se skrajša tam. Te podatke uporabljamo za zbiranje informacij o uporabi spletne strani in pripravo poročil ter za izboljševanje naše ponudbe ter boljše oblikovanje naše spletne strani.


(3) Google Analytics uporabljamo na naši spletni strani z razširitvijo „_anonymizeIp()“. S tem se vaš IP-naslov skrajša, tako da vas osebno ni več mogoče povezati z njim.


(4) Vašega IP-naslova, ki ga posreduje vaš brskalnik v okviru Google Analytics, ne združujemo z drugimi podatki Googla.


(5) Ko se osebni podatki izjemoma prenesejo v ZDA, je Google zavezan k zasebnostnemu ščitu EU – ZDA.


(6) Pravna podlaga za obdelavo podatkov z Google Analytics je naš posebni interes po prvem stavku točke f 1. pododstavka šestega člena GPDR z namenom analize in boljšega oblikovanja naše spletne strani.


(7) Če želite preprečiti nameščanje in shranjevanje piškotkov, lahko to storite v ustreznih nastavitvah svojega brskalnika. V tem primeru opozarjamo, da morebiti ne boste mogli v celoti uporabljati naše spletne strani. Poleg tega lahko preprečite, da bi piškotek namestil Google Analytics z namenom obdelave vaših podatkov. To lahko storite tako, da prenesete in naložite brskalniški Plug-in.

Alternativno lahko namesto brskalniškega Plug-ina kliknete na „to povezavo“ in preprečite, da bi Google Analytics v prihodnosti zbiral podatke na tej spletni strani. Pri tem se na končno napravo namesti piškotek Opt-Out, ki preprečuje sledenje. Če piškotke zbrišete, morate ponovno pritisniti na povezavo.


12. člen Uporaba Google ReCaptcha


(1) Na naši spletni strani uporabljamo funkcijo Google ReCaptcha ponudnika Google LLC, ki služi preprečevanju zlorab vsebin naše ponudbe. Ta sistem nam pomaga pri zaznavanju tega, ali je uporabnik fizična oseba ali spletni robot.


(2) Za uporabo funkcije Google ReCaptcha je treba shraniti IP-naslov in po potrebi druge podatke obiskovalca strani. Te informacije se navadno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in se tam tudi hranijo. Na prenos podatkov ne moremo vplivati.


(3) Uporaba Google ReCaptcha poteka v interesu preprečevanja zlorab pri avtomatizirani ali strojni obdelavi ponudb, ki so na voljo na naši spletni strani. Gre za upravičen interes v smislu točke f 1. pododstavka šestega člena GPDR.


(4) Druge informacije o ravnanju z uporabniškimi podatki najdete v določilih varstva podatkov podjetja Google.


13. člen Uporaba socialnih omrežij


(1) Na naši strani uporabljamo povezave na socialna omrežja, kot je Facebook, Instagram, Xing ali LinkedIn. Te aplikacije uporabljamo za lažjo obdelavo naše ponudbe in naših vsebin ter za to, da lahko ponudbo in vsebine predstavimo večjemu obsegu uporabnikov. Gre za upravičen interes v smislu točke f 1. pododstavka šestega člena GPDR.


(2) Storitve niso dostopne neposredno na naši spletni strani, ampak predstavljajo le povezavo na spletne strani socialnih omrežij. Šele po potrditvi povezave (pritisk na povezavo ali ustrezen znak) prenese informacije o uporabniku konkretni službi socialnega omrežja.


(3) Druge informacije o ravnanju z uporabniškimi podatki najdete v določilih varstva podatkov konkretnega socialnega omrežja:14. člen Vključevanje videoposnetkov YouTube


(1) Na našo spletno stran smo vključili videoposnetke YouTube, ki so shranjeni za ogled na voljo na platformi Youtube. YouTube je platforma Google LLC. Videoposnetki so na našo spletno stran vključeni ob upoštevanju razširjene različice varstva podatkov, zato se vaši osebni podatki med obiskom na naši spletni strani samodejno ne prenašajo na YouTube. V 2. odstavku navedeni podatki se prenesejo šele, ko si videoposnetek dejansko predvajate. Ne moremo vplivati na prenosljivost podatkov.


(2) Ko obiščete našo spletno stran, YouTube prejme informacije, da ste izbrali ustrezno podstran ter v 3. členu navedene podatke. To poteka neodvisno od tega, ali imate uporabniški račun Youtube ali ne. Če imate uporabniški račun YouTube in ste v času obiska naše spletne strani prijavljeni, se ti podatki dodelijo neposredno vašemu uporabniškemu računu YouTube. Če ne želite povezovanja podatkov s svojim uporabniškim računom, se morate pred aktiviranje gumba odjaviti. YouTube uporablja te podatke za oblikovanje uporabniških profilov in v namene reklamiranja, raziskave trga ali po potrebi tudi za oblikovanje svojih internetnih strani. Na oblikovanje takih uporabniških profilov lahko vložite ugovor. Ugovor morate nasloviti neposredno na YouTube.


(3) V izjavi o varstvu podatkov na YouTubu so vam na voljo dodatne informacije o vrsti in obsegu obdelave podatkov. Druge pravice, možnosti nastavitev in preostale informacije o varstvu vaših podatkov najdete na spletni strani.


(4) YOuTube oz. Google hrani in obdeluje vaše osebne podatke tudi v ZDA, zato je zavezan tudi k zasebnostnemu ščitu EU – ZDA.


15. člen Vključevanje videoposnetkov Vimeo


(1) Na svojo spletno stran smo vključi videoposnetke platforme „Vimeo“. To je platforma ponudnika Vimeo, Inc., Attention: Legal Department, 555 West 18th Street New York, New York 10011, ZDA. „Vimeo“ uporabljamo za ustreznejše oblikovanje našega nastopa na spletu in naših storitev. Gre za upravičen interes v smislu točke f 1. pododstavka šestega člena GPDR.


(2) Če obiščete eno izmed naših spletnih strani, ki je opremljena z Vimeo Plug-in, vzpostavite povezavo s strežniki „Vimeo“. Pri tem sporočite strežniku Vimeo, katero izmed naših spletnih strani ste obiskali.


(3) Druge informacije o ravnanju z uporabniškimi podatki najdete v določilih varstva podatkov pri „Vineo“.


16. člen Vključevanje Google Maps


(1) Na naši spletni strani uporabljamo Goole Maps. To je izdelek, ki ga ponuja Google, Inc., 1600 Amphiteater Pakrway, Mountainview, California 94043, ZDA. Ta storitev nam omogoča prikaz interaktivnih zemljevidov, uporabniku pa ponuja možnost udobne uporabe zemljevidov.


(2) Ko obiščete našo spletno stran, Google prejme informacije, da ste izbrali ustrezno podstran ter v 3. členu navedene podatke. To poteka neodvisno od tega, ali imate uporabniški račun Google ali ne. Če imate uporabniški račun Google in ste v času obiska naše spletne strani prijavljeni, se ti podatki dodelijo neposredno vašemu uporabniškemu računu Google. Če ne želite povezovanja podatkov z vašim uporabniškim računom, se morate pred aktiviranje gumba odjaviti. Google uporablja te podatke za oblikovanje uporabniških profilov in v namene reklamiranja, raziskave trga ali po potrebi tudi za oblikovanje svojih internetnih strani. Na oblikovanje takih uporabniških profilov lahko vložite ugovor. Ugovor morate nasloviti neposredno na Google.


(3) V izjavi o varstvu podatkov na Googlu so vam na voljo dodatne informacije o vrsti in obsegu obdelave podatkov. Druge pravice, možnosti nastavitev in preostale informacije o varstvu vaših podatkov najdete na spletni strani.


(4) Google hrani in obdeluje vaše osebne podatke tudi v ZDA, zato je zavezan tudi k zasebnostnemu ščitu EU – ZDA.


17. člen Posodobitev izjave o varstvu podatkov


Izjava o varstvu podatkov se na naši spletni strani redno posodablja.